Silver Kodit Oy

Silver Kodit – huoletonta asumista

Tarjoamme kevyemmän välimuotoisen asumisen ratkaisun muuttuneeseen tarpeeseen.

Kumppanuuteen pohjautuva, kevyemmän välimuotoisen asumisen ratkaisu, vastaa yhteiskunnalliseen ja yksilöiden tarpeeseen löytää uusia asumisen muotoja helppokulkuisuutta ja  yhteisöllistä asumista arvostaville ihmisille.

Silver Kotien asunnoissa asut huolettomasti ja turvallisesti ikään tai elämäntilanteeseen katsomatta. Uudet asuntomme ovat helppokulkuisia ja hoitoisia. Palveluntuottajaverkostostamme löydät tarvitsemasi palvelut, joita voit käyttää niin halutessasi. Meillä voit nauttia niin oman kodin rauhasta kuin yhteisten tilaisuuksien tarjoamista iloista.

Silver Kodeissa asukkaat eivät ole pakotettuja palvelupaketteihin, eivätkä ole sidottuja yhteen palveluntuottajaan. Näin erotumme muista toimijoista ja tarjoamme asukkaalle mahdollisuuden valita itse. Kaikki maksavat ainoastaan yhteisömaksua, joka kattaa talon yhteisöpalvelut. 

Talon oma yhteisökoordinaattori on kaikkien asukkaiden käytettävissä ja on osaltaan luomassa mukavaa talon henkeä ja toimintaa.

Lämpimästi tervetuloa asukkaaksemme!

Meille on helppo muuttaa!

Tutustu tästä jo valmiiseen Sepänkylän Tähteen ja kysy vapaita huoneistoja.

Hopea Satama Oy

Silver Kodit on luotettava kotimainen kumppani myös kunnille ja kaupungeille. Yhdessä Hopea Sataman kanssa tuotamme korkealuokkaisia senioriasumisen ratkaisuja. Hopea Satama on erikostunut rakentamaan ja remontoimaan kohteita senioriasumisen eritystarpeet huomioon ottaen.

WasaGroup Oy etsii, esittää ja toteuttaa yhdessä Silver Kotien kanssa Hopea Satamalle kohteet ”avaimet käteen” periaatteella. WasaGroup on Vaasassa pääkonttoriaan pitävä suomalainen valtakunnallinen rakennus- ja kiinteistöalakonserni. WasaGroup-konsernin toimialat muodostuvat palvelukokonaisuuksista, jotka kattavat kaikki kiinteistösijoittajan, kiinteistön omistajan ja rakentajan tarvitsemat palvelut.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä täyttämällä yhteydenottolomake tai ole suoraan yhteydessä meihin.

Yhteystiedot:

Sari Saarikoski
etunimi.sukunimi@silverkodit.fi
Puh: 050 548 6600

Yhteydenottolomake

Kotimme:  Sepänkylän Tähti

Sepänkylän Tähti sijaitsee keskeisellä paikalla Sepänkylän uudistetussa keskustassa, aivan torin vieressä.

Tarvittavat palvelut, kuten esimerkiksi kauppa, kirjasto, opisto-talo, apteekki, kampaaja, kahvila sekä hotelli ovat kivenheiton päässä. Paikallis linja-auto Lifti kulkee myös Vaasan keskustaan.

TUTUSTU KOHTEESEEN