Palvelut kunnille

Täysin uudenlainen yhteistyökumppani kunnalle

Silver Kodit on innovatiivinen, uusi kumppanuuteen pohjautuva kevyemmän välimuotoisen asumisen ratkaisu, joka vastaa yhteiskunnalliseen tarpeeseen  löytää uusia asumisen muotoja ikäihmisille sekä muille helppokulkuisuudesta ja yhteisöllisestä asumisesta hyötyville.

Linkitämme yhteen hyvinvointilaueen, kunnat, järjestöt ja yksityiset palveluntuottajat

Vastaamme haasteeseen linkittämällä eri toimijat yhteen ja poistamme perinteiset yksityisen ja julkisen toiminnan raja-aidat, jotka estävät palvelujen saatavuutta, kehitystä ja yksilön hyvän elämän kokonaisuutta. Me emme arvota kuka palvelut tuottaa. Meille tärkeintä on elämänlaatu, palvelujen saatavuus ja yksilön vaikuttamisen mahdollisuudet.

Kiinnostaisiko hybridikortteli tai erillinen viihtyisä kerrostalo? Mahdollisuuksia on monia! Ole yhteydessä ja etsitään teidän kuntaanne paras ratkaisu.

Haluamme osaltamme olla kehittämässä yhteiskuntaa ja palveluja, tukemassa yhteisöllisyyttä ja ehkäisemässä yksinäisyyttä. 

Silver Kodit on yhteiskunnallisen yrityksen toimintaperiaatteisiin sitoutunut yritys. Käytämme voitosta vähintään puolet yhteiskunnallisen haasteen ratkaisemiseen.

Tehdään yhdessä hyvää!

Silver Kotien kautta kunta huolehtii helposti ja kustannustehokkaasti uuden kevyemmän, yhteisöllisen, välimuotoisen asumisen velvoitteen. 

Kysy ratkaisupakettiamme teidän kuntaanne!

Yhteystiedot:

Sari Saarikoski
etunimi.sukunimi@silverkodit.fi
Puh: 050 548 6600

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä täyttämällä yhteydenottolomake tai ole suoraan yhteydessä meihin.

Yhteydenottolomake

Uusi kohde: Sepänkylän Tähti

Sepänkylän Tähti sijaitsee keskeisellä paikalla Sepänkylän uudistetussa keskustassa. Palvelut ovat kävelymatkan päässä. Kivihaan monipuolisen tarjonnan ostoskeskusalueelle on matkaa noin kilometri.

TUTUSTU KOHTEESEEN