Tryggt och enkelt boende

Silver Hem

I Silver Hems nya välutrustade och tillgängliga hyreslägenheter bor du tryggt och smidigt. Här kan du flytta in när det passar för dig!

 

 

 

LÄS MER

Silver Klubben

Silver Klubben är en ny servicehelhet för de som bor i Silver Hem. Silver Klubben stöder husinvånarnas samhörighet, välmående och säkerhet.

 

 

LÄS MER

Tjänster för kommuner

Tillsammans med vår fastighetspartner erbjuder Silver Hem utveckling, planering och förverkligande av olika typer av fastighetslösningar.

 

LÄS MER

Är du i behov av ett nytt och bekymmersfritt hem?

Gemenskapligt boende då det är som bäst

I Silver Hems hyreslägenheter bor du tryggt och bekymmersfritt oberoende av livssituation. Våra nya lägenheter är välanpassade och möter dagens behov för boendekomfort. I vårt utbud av serviceproducenter hittar du den typ av service du behöver, och du väljer själv hur mycket du använder dig av deras tjänster. Här kan du njuta av lugnet i ditt eget hem, eller så kan du ta del av den gemenskap och de aktiviteter som huset erbjuder.

De som redan har hunnit upp i seniorålder kan åldras tryggt och bekymmersfritt i sitt eget hem.

Vårt nyaste hus: Smedsby Stjärna

Smedsby Stjärna ligger centralt beläget mitt i Smedsbys förnyade centrum. All service finns på gångavstånd. Stenhagas mångsidiga shoppingmöjligheter ligger på endast en kilometers avstånd.

BEKANTA DIG MED HUSET

Intresserad?

Tag kontakt genom att fylla i nedanstående formulär. Du kan också ringa till oss för att boka en visning av lägenhet!

Kontakt:

Sari Saarikoski
förnamn.efternamn@silverkodit.fi
Tfn: 050 548 6600

Kontaktformulär