Silver Hem Ab

Silver Hem – boende då det är som bäst

Våra behov och önskemål vad gäller boende varierar i olika livsskeden, och Silver Hem erbjuder lösningar för dessa behov.

I Silver hems hyreslägenheter bor du tryggt och bekymmersfritt oberoende av livssituation. Våra nya lägenheter är välanpassad och möter dagens behov för boendekomfort. I vårt utbud av serviceproducenter hittar du den typ av service du behöver, och du väljer själv hur mycket du använder dig av deras tjänster. Här kan du njuta ev lugnet i ditt eget hem, eller så kan du ta del av den gemenskap och de aktiviteter som huset erbjuder.

De som redan har hunnit upp i seniorålder kan åldras tryggt och bekymmersfritt i sitt eget hem.

Hopea Satama Oy

Silver Hem är är pålitlig partner också för städer och kommuner. Tillsammans med Hopea Satama Oy kan vi förverkliga högklassiga lösiningar för seniorboende. Hopea Satama är specialiserad i att bygga och renovera med tanke på de specialbehov som seniorbostäder ställer.

WasaGroup föreslår, planerar och färdigställer enheter för Hopea Satama tillsammans med Silver Hem. WasaGroup  är en inhemsk bygg- och fastighetskoncern, med huvudsäte i Vasa. Koncernens tjänster omfattar alla de tjänster som fastighetsinvesterare, ägare och byggare behöver.

Till koncernen hör

WasaCon
WasaGroup Funds
WasaPlan
WasaTrade
WT-Service

Intresserad?

Tag kontakt genom att fylla i nedanstående formulär. Du kan också vara i direkt kontakt med oss.

Kontakt:

Sari Saarikoski
förnamn.efternamn@silverkodit.fi
Tfn: 050 548 6600

Niklas Björkman
förnamn.efternamn@silverkodit.fi
Tfn: 050 543 0623

Kontaktformulär

Nytt hus: Smedsby Stjärna

Smedsby Stjärna ligger centralt beläget mitt i Smedsbys förnyade centrum. All service finns på gångavstånd. Stenhagas mångsidiga shoppingmöjligheter ligger på endast en kilometers avstånd.

BEKANTA DIG MED HUSET